Case: Gainerin verkkosivu-uudistus

Case: Gainerin verkkosivu-uudistus

Ennen

Jälkeen

Lähtötilanne

Telemarkkinointiyritys Gainer halusi uusia verkkosivujensa ilmeen ja sisällöt. Yrityksen sisäisten muutosten aikana nousi tarve muuttaa hallinnontiimiin henkilöitynyt etusivun kuvamaailma graafisempaan linjaan. Yrityksen Helsingin toimistotiloista löytyi värikäs seinä, josta tuli inspiraatio uuteen ilmeeseen.

Etusivun informatiivisuutta haluttiin myös vähentää ja parantaa sivujen ohjautuvuutta palveluihin.

Sisällön selkeyttäminen ja palvelumuotoilun korostaminen

Sisällöllisesti Gainerin sivuilta löytyi jopa liikaa tietoa. Lisäksi sivujen useat alasivut olivat haasteellisia, kun verkkosivuilta puuttui täysin valikon alavalikot. Informaation paljous ja alasivujen määrä muotoutui haasteeksi heille erityisesti Palvelut-osiossa. Sivuilta löytyi useita osioita ja paljon pieniä alasivuja, joista ei päässyt etenemään muualle kuin takaisin alkupisteelle päävalikon Palvelut kohdan tai “edellinen” toiminnon avulla.

Uudistuksessa tästä haluttiin luopua ja kehittää selkeät ja helposti navigoitavat sivut, joilta käyttäjä löytäisi etsimänsä ja voisi navigoida helposti eteenpäin. Kaikki palvelusisällöt käytiin yhdessä läpi uudelleen ja mietittiin, mikä on sivukävijän kannalta todella merkityksellistä.

Uutta graafisempaa linjaa myötäillen palveluihin kehitettiin myös graafisia hahmoja, joista höydyttiin myös rekrytoinnin kehittämisessä, josta voit lukea lisää täällä.

Uusissa sivuissa graafisuus ja selkeys keskiössä

Kuten aiemmin todettiin haluttiin etusivuille tuoda graafisuutta ja selkeää palveluohjautuvuutta. Tämä saavutettiin tuomalla Gainerin palvelu heti ensimmäiseen lauseeseen “DigiTele – Yhdessä enemmän”. Aiemmilla sivuilla Gainerin keskeisin palvelu, telemarkkinointi, oli lauseiden keskellä, kun nyt se on heti kävijän nähtävissä. Tämän lisäksi toimme palveluista tärkeimmät heti etusivulle, jotta kävijä voi halutessaan navigoida heti haluamaansa kohteeseen.

Gainerin tarina ja sertifikaatit vietiin uuteen osioon “Yritys-tarina”, johon voi tutustua täällä.

Palvelut-sivuja kehitettiin alavalikon ja selkeyden kautta. Uusilla sivuilla esittelyt jokaisesta palvelusta ovat selkeästi esillä, mutta myös löydettävissä valikon avulla.

Asiakkaan kommentti:

Tarvitsetko apua verkkosivujesi kanssa? Jätä yhteydenottopyyntö!